Folk

Ny Alliance bidrog til kulturhistorien

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
For 15 år siden stiftede Nasar Khader, Anders Samuelsen og Gitte Seeberg partiet Ny Alliance.

For 15 år siden stiftede Nasar Khader, Anders Samuelsen og Gitte Seeberg partiet Ny Alliance.

Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

Debat
7. maj 2022

Partiet holdt ikke længe, men vi vil altid have dokumentaren »Dagbog fra midten«.

Naser Khader I: I dag er det 15 år siden, at Naser Khader, Anders Samuelsen og Gitte Seeberg brød ud af deres partier og stiftede Ny Alliance. I dag er det kun Naser Khader, der – lidt endnu, lad os være ærlige – stadig sidder i Folketinget.

Naser Khader II: Selv om det nok ikke gik som håbet for de tre politikere – og selv om partiet hurtigt skiftede navn og indhold – så bidrog Ny Alliance om ikke andet til kulturhistorien med dokumentaren Dagbog fra midten, som altid kan streames på dr.dk, hvis man er til pinlig komik.

Vælgere: Fra lørdag må der sættes plakater op på landets lygtepæle forud for afstemningen om afskaffelsen af forsvarsforbeholdet. Mange føler, at argumenterne både for og imod har været noget tågede, så måske er den korte form på en valgplakat netop det, vi har gået og ventet på!

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her