SERIEFOLK

Tivoli og Putin satser på de ældre

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Der spekuleres nu åbent i, om Hilda og Keld Heick skal erstatte 50 Cent.

Der spekuleres nu åbent i, om Hilda og Keld Heick skal erstatte 50 Cent.

Bax Lindhardt

Debat
27. maj 2022

Ruslands præsident vil have flere bedstefædre i militæret, Tivoli vil have flere bedstemødre til fredagsrock, men DR satser stadig på de unge.

Tivoli I: Efter en række kaotiske koncerter aflyser Tivoli en række navne som Kesi og Ude Af Kontrol for at undgå, at sommerens koncerter kommer – ja – ud af kontrol. I stedet har man hyret kunstnere som Anne Linnet og Stine Bramsen, som man håber vil tiltrække et mere modent publikum.

Tivoli II: På sin Instagram anklager Kesi Tivoli for »forskelsbehandling«, og i kommentarsporet på Facebook er aflysningerne heller ikke gået ubemærket hen. Her spekulerer skuffede koncertgængere i, om koncerten med 50 Cent også vil blive aflyst og erstattet med Keld og Hilda.

Putin: En, der også satser på den ældre målgruppe, er Ruslands præsident, Vladimir Putin. Onsdag har hans parlament vedtaget en lov, der afskaffer den øvre aldersgrænse for militærtjeneste. Ændringen skyldes angiveligt, at man pludselig har indset, at der mangler erfarne folk til at betjene højpræcisionsvåben.

DR: Nogle, der ikke har opgivet de unge, er DR. Onsdag valgte de at sende fjerde afsnit af det udskældte program Ellen Imellem, der angiveligt skal »engagere unge mennesker i vigtige samfundsdagsordener« trods massiv kritik, anklager om »alvorligt tillidsbrud« og trusler om klager til pressenævnet.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her