Folk

Almindelige mennesker skal ikke snydes for medlidenhed, hvis det står til DF

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Morten Messerschmidt (DF) foreslår at gøre det til Dansk Sprognævns opgave at bekæmpe nonbinære personlige pronominer som »hen« eller »de«.

Morten Messerschmidt (DF) foreslår at gøre det til Dansk Sprognævns opgave at bekæmpe nonbinære personlige pronominer som »hen« eller »de«.

Ida Marie Odgaard

Debat
20. juni 2022

Morten Messerschmidt prøver i en spændende retorisk øvelse at beskylde de efter hans mening krænkelsessyge minoriteter for at krænke majoriteten af såkaldt almindelige mennesker

Dansk Folkeparti: »Det er okay at være almindelig – krænkelsessyge ekstremister skal ikke bestemme over os.« Sådan lyder Dansk Folkepartis nye slogan, der skal gøre kampen mod såkaldt identitetspolitik til en lige så stor vindersag for partiet som kampen mod ikkevestlig indvandring har været.

Almindelige mennesker: Det lyder, som om der skal sparkes en åben dør ind, for hvem er nogensinde blevet chikaneret for at være almindelig? I Avisen Danmark påstår Messerschmidt dog, at foreningen LGBT+ ikke mener, det er okay at være almindelig. Hvor og hvornår nogen skulle have sagt det, fremgår ikke.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her