Folk

Kim Kardashian klemte sin ikoniske røv ned i Marilyn Monroes ikoniske kjole – og ødelagde den eftersigende

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
17. juni 2022
Den berømte kjole, inden det hele sprak.

Den berømte kjole, inden det hele sprak.

Doug Peters/Ritzau Scanpix

Verdens dyreste kjole til 35 millioner kroner er angiveligt blevet ødelagt, efter at realitystjernen Kim Kardashian forsøgte at skrue sin ikoniske røv ned i Marilyn Monroes ikoniske krystalbesatte kjole.

Kjole-gate I: I dag skal det handle om en faggruppe, vi skriver alt for lidt om her i avisen, nemlig konservatorerne – eller rettere og endnu mere nichespecifikt: Dem, der bevarer historiske kostumer og beklædningsgenstande. De er nemlig i oprør over ødelæggelsen af en helt speciel kjole.

Kjole-gate II: Hvem har ikke set billederne af Marilyn Monroes lange, lyse krystalbesatte kjole, som hun i 1962 var iført, mens hun kælent og funklende sang Happy Birthday mr. President til John F. Kennedy, som fyldte 45 år. Det er den kjole – i øvrigt verdens dyreste – det hele handler om.

Kjole-gate III: Den amerikanske realitystjerne Kim Kardashian fik nemlig for nylig allernådigst lov til at låne den ikoniske kjole til Met Gala, og selv om hun måtte smide syv kilo for at klemme sin ikoniske røv ned i kjolen, ser den nu alligevel ud til at være blevet ødelagt.

Kjole-gate IV: På nettet vrimler det med billeder af kjolen, før og efter Kardashian havde den på, som viser, at stoffet er blevet udstrakt, revet i stykker og flere af krystallerne faldet af. »Utilgiveligt« siger konservatorer. Og Kardashian? Hun fortryder måske sin numseforstørrelse nu.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her