Folk

Skolelukninger har en pris

Velkommen til FOLK, Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik
Sidste år svarede endnu flere, nemlig 72 procent af lærerne, at de havde mindst én elev med et fagligt efterslæb.

Sidste år svarede endnu flere, nemlig 72 procent af lærerne, at de havde mindst én elev med et fagligt efterslæb.

Kristian Djurhuus

Debat
25. juni 2022

Fagbladet Folkeskolen har spurgt et panel på 334 lærere om konsekvenserne af nødundervisningen, og 51,7 procent svarer, at de har mindst én elev med et fagligt efterslæb efter corona.

Inger Støjberg: Selv om det endnu er uklart, præcis hvordan Danmarksdemokraterne adskiller sig fra de andre partier på højrefløjen, så har partiet tilsyneladende stor opbakning fra danskerne. Ifølge Jyllands-Posten har flere end 40.000 danskere allerede underskrevet vælgererklæringer.

Skoleelever I: At skolelukninger har en pris, har vi vidst længe. I en ny undersøgelse har Fagbladet Folkeskolen spurgt et panel på 334 lærere om konsekvenserne af nødundervisningen – og 51,7 procent svarer, at de har mindst én elev med et fagligt efterslæb.

Skoleelever II: Og der er mere dårligt nyt. For da man på samme tid sidste år spurgte panelet, vurderede kun 3,5 procent af lærerne med elever med et fagligt efterslæb, at det ikke var muligt at indhente det tabte. I dag vurderer 17,8 procent af lærerne, at eleverne ikke når at indhente det tabte.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Gunilla Kurdahl

Interessant og lidt trist at et åbenlyst trivselsefterslæb slet ikke er på dagsordenen.