Folk

Snart er det synd for boligejerne!

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren
Særligt i hovedstaden er udbuddet af boliger steget markant det seneste år, nemlig med 41 procent.

Særligt i hovedstaden er udbuddet af boliger steget markant det seneste år, nemlig med 41 procent.

Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Debat
4. juni 2022

Efter mange år med enorme gevinster forventes boligpriserne at være på vej ned. Og der findes kun én løsning på det problem.

Boligejere I: Udbuddet af boliger er steget, fortæller Lise Nytoft Bergmann fra Nordea Kredit til Berlingske. Og forventningen er, at det vil få priserne til at falde: »Jo flere boliger der er til salg, jo nemmere er det for køberne at trykke sælgerne ned i pris,« siger hun.

Boligejerne II: Særligt i hovedstaden er der kommet markant flere boliger på markedet – her er udbuddet af villaer steget med 41 procent det seneste år. På landsplan er det steget otte procent. Og der findes naturligvis kun ét modsvar til de trængte boligejere: En hjælpepakke må være på vej!

Amélie Mauresmo I: I French Open har det været mandlige spillere, der har spillet de eftertragtede aftenkampe i ni ud af turneringens første ti dage. Direktør Amélie Mauresmo forklarede først, at det var, fordi det var svært at finde et opgør, som var en »dagens kamp« på kvindesiden.

Amélie Mauresmo II: Den slags kan man selvsagt ikke sige, så nu beklager Amélie Mauresmo og har skiftet forklaring: Når kvindekampene er fravalgt, skyldes det kampenes varighed. Kvinderne spiller bedst af tre sæt, mændene bedst af fem: »Vil det være fair for dem, der har købt billet?« spørger hun.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her