Folk

Donald Trump vil være »verdens bedste basketballtræner for kvinder«

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump holdt en temmelig improviseret og underholdende tale i Washington.

Den tidligere amerikanske præsident Donald Trump holdt en temmelig improviseret og underholdende tale i Washington.

Sarah Silbiger/Reuters/Ritzau Scanpix

Debat
29. juli 2022

Vrøvl er en uomgængelig del af den offentlige debat. Herhjemme vrøvler uddannelsesministeren om akademikersnobberi, og i udlandet vrøvler Trump om transpersoner i sport.

Jesper Petersen I: Tallene for optagelse på de videregående uddannelser viste præcis det, vi allerede godt vidste, nemlig at unge i stadigt stigende grad vælger omsorgsuddannelserne fra. Det er især sygeplejerske- og pædagoguddannelsen, det rammer, og ministerens kommentar til det er helt væk.

Jesper Petersen II: I en pressemeddelelse forklarer uddannelsesministeren nemlig udviklingen som en »tendens i tiden, der tilsiger, at jo mere akademisk en uddannelse er, desto finere er den«. Det er ikke bare pinligt, det er også noget vrøvl. Kunne det snarere handle om løn og arbejdsvilkår?

Coach Trump I: En anden mand, som også vrøvler, er Donald Trump. Til gengæld er hans seneste vrøvl ret underholdende. Ved en – mildt sagt – temmelig improviseret freestyle-tale, han forleden holdt i Washington, sagde han, at han ville være »verdens bedste basketballtræner for kvinder«.

Coach Trump II: Kan du gætte opskriften? Han ville såmænd bare ringe til LeBron James og sige: »Hey, LeBron, har du nogensinde drømt om at være en kvinde? For så har du chancen nu.« Hvis man føler sig som kvinde, er man jo kvinde, har Trump hørt. Og han er jo en mand, for hvem alle kneb gælder.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Henning Kjær

"jo mere akademisk en uddannelse er jo finere er den," Selvfølgelig. Hvis man ikke ved det, så er det kun fordi man ikke har kontakt med ufaglærte, faglærte, men lever i sin egen lille uddannelseboble, hvor alle har studentereksamen.
Det er lige så meget naturlov som når de unge vil flytte til de store byer for uddannelse.

"Donald Trump, som vil være »verdens bedste basketballtræner for kvinder«."

Hvor mange basketball kvinder tror "Donald-you-can-always-grab-them-by-the-pussy" Tumpe, der ville ønske at lade denne fedladne klamme, gamle mand, som ikke kan spille basketball, være deres coach?

Han tror sikkert selv, at alle basket kvinder i hele verden vil være henrykte over at få ham som coach - for han er jo Guds gave til kvinden og "A very stable genius"

At der overhovedet er en risiko for, at en så ekstrem tåbe måske kan blive genvalgt til USAs næste præsident, er ufatteligt!!

At han ikke er smidt i fængsel for længst, for blot een af hans mange ulovligheder er også ufatteligt.

Men i USA er der 3 retssystemer:
Et for de sorte, som dømmer urimeligt hårdt for selv små forseelser, og hvor risikoen for at blive uskyldigt dømt er alt for høj.

Et andet retssystem for hvide middelklasse amerikanere, som dømmer nogenlunde fair.

Et tredie retssystem for den super rige overklasse, (især hvis din hudfarve er hvid), som kan slippe afsted med hvad som helst, og alt, alt for let undgår lovens lange arm. Blot se på Epstein og Trump.

Rule of Law - Not!