Folk

Højtuddannede nordmænd er bedre end højtuddannede somaliere, mener Rasmus Jarlov

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Den konservative Rasmus Jarlov har lavet en liste over, hvilke udlændinge han bedst kan lide.

Den konservative Rasmus Jarlov har lavet en liste over, hvilke udlændinge han bedst kan lide.

Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Debat
25. juli 2022

På de sociale medier står politikere i kø for at tage del i Tour De France-festen. Samtidig lægger Dansk Folkeparti – trods partiets beskedne meningsmålinger – planer om at komme i regering efter næste valg.

Jonas Vingegaard: Begejstringen over Jonas Vingegaards sejr ved Tour de France vil ingen ende tage. Det var »det største nogensinde« skrev TV 2 News i breakinglinjen, mens de sociale medier var fyldt med politikere, der ville tage del i festen. Som Alex Vanopslagh, der »ikke kan finde ord for, hvor stort det er«.

Rasmus Jarlov: På Twitter har det konservative folketingsmedlem Rasmus Jarlov gjort sig upopulær med en form for rangering af indvandrere. Jarlovs prioriterede liste lyder: »Højtuddannede somaliere er bedre end lavtuddannede somaliere. Men højtuddannede nordmænd er bedre end højtuddannede somaliere.«

Morten Messerschmidt: I den seneste måling lå Dansk Folkeparti under spærregrænsen med 1,7 procent af stemmerne. Alligevel ser Messerschmidt for sig, at partiet kan komme i regering, siger han til Politiken. Om partiets størrelse siger han: »Det synes jeg egentlig ikke er det vigtige.«

Lottovinder: Fredagens vinder af 750 millioner kroner i Eurojackpot er stadig ikke fundet. Men ejeren af Meny i Blåvand, der solgte kuponen, har i den grad redet på mediebølgen i mellemtiden. I flere interviews giver han udtryk for, at han håber, vinderen er en dansker og ikke en tysk turist.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her