SERIEFOLK

Så gik den ikke længere – Magnus Cort tabte til corona

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Magnus Cort på podiet i den prikkede bjergtrøje efter tredje etape af Tour de France. Søndag måtte han trække sig, da han fik konstateret corona.

Magnus Cort på podiet i den prikkede bjergtrøje efter tredje etape af Tour de France. Søndag måtte han trække sig, da han fik konstateret corona.

MADS CLAUS RASMUSSEN

Debat
18. juli 2022

Magnus Cort trækker sig fra Tour de France, de danske fodboldkvinder er ude af EM og en lønforskel på 729.000 kroner på mandlige og kvindlige fodboldspillere betyder mere for journalister og debattører end for spillerne selv

Magnus Cort: Han vandt en etapesejr, var i den prikkede bjergtrøje i syv dage og var en af favoritterne til bjergetapen i går. Men i stedet måtte Magnus Cort trække sig fra Tour de France efter at hovedpine og træthed viste sig at være corona. Lørdag var han sløj, men formåede alligevel at gennemføre 14. etape.

Pernille Harder: Anføreren for det danske kvindelandshold synes, at 0-1 nederlaget til Spanien var »pissetræls«, men hun er stolt af holdet. »Jeg synes, at pigerne kæmpede fantastisk godt, og jeg er stolt af dem. Vi kæmpede røven ud af bukserne, men den ville bare ikke ind,« sagde hun til TV 2.

Peter Møller: DBU’s fodbolddirektør siger til Politiken, at forskellen mellem kvindelige og mandlige fodboldspilleres løn er vigtigst for journalister og debattører og ikke spillerne selv. Ved herrernes EM i 2021 fik hver spiller 739.000 kroner for at deltage. Til sammenligning får kvinderne 10.000 kroner.

Meteorologer: For to år siden lavede britiske meteorologer baseret på klimafremskrivninger en fiktiv vejrudsigt for den 23. juli 2050, der viste en ekstremt varm dag. Briterne skal dog ikke vente så længe, for det viser sig, at vejrudsigten stort set passer til i morgen. Nogle steder vil der nærme sig 40 grader.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her