SERIEFOLK

I sommervarmen er jagten på borgerlig originalitet gået ind

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Med DF’s Thulesen Dahls exit fra dansk politik er der ikke flere blå ’stopklodser’ for topskattelettelser, mener cheføkonom Mads Lundby Hansen.

Med DF’s Thulesen Dahls exit fra dansk politik er der ikke flere blå ’stopklodser’ for topskattelettelser, mener cheføkonom Mads Lundby Hansen.

Nils Meilvang

Debat
19. juli 2022

Med udsigten til et muligt regeringsskifte efterlyser blå profiler et mere reflekteret bud på, hvad politisk magt kunne bruges til

Nikolaj Bøgh: En konservativ profil undrer og ærgrer sig i Berlingske. Mens det blev til hele syv idédebatbøger fra socialdemokrater, mens de var i opposition, ser han blandt blå bloks tænkere ikke nogen lignende lyst til at publicere.

Malte Frøslee Ibsen: En venstreintellektuel skoser også en idéløs borgerlighed, der ifølge ham brænder alt sit krudt af på at korrekse politiske modstanderes påståede excesser – læs statsministeriel magtfuldkommenhed og identitetspolitisk ekstremisme.

Rune Selsing: En højreklummist har samme ærinde i Jyllands-Posten. En borgerlig regering vil ifølge ham indvarsle embedsmandsvælde uden fantasi. Måske vil der ske færre ’procesfejl’, men Pape vil blive ’bugtalerdukke’ for teknokrater, spår han.

Mads Lundby Hansen: En cheføkonom er dog klar med sit bud på den store forenende borgerlige vision: Med DF’s Thulesen Dahls exit fra dansk politik er der ikke flere blå ’stopklodser’ for topskattelettelser, noterer han forventningsfuldt på Facebook.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her