Folk

Venstres Ungdom kalder fredning af Arne-pension for hjerneblødning

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Formand for Venstres Ungdom Maria Ladegaard beskylder Jakob Ellemann-Jensen for at have forladt Venstres værdier ved pludselig at frede Arne-pensionen.

Formand for Venstres Ungdom Maria Ladegaard beskylder Jakob Ellemann-Jensen for at have forladt Venstres værdier ved pludselig at frede Arne-pensionen.

Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix

Debat
23. juli 2022

De rekordhøje temperaturer i Storbritannien og resten af Europa har ikke fået alle til at frygte klimaforandringerne. I hvert fald ikke en britisk tv-vært, der insisterede på at fokusere på det positive ved det varme vejr, da hun interviewede en meteorolog. 

Satirisk klimafilm I: Et interview om varmerekord på britisk tv er blevet sammenlignet med den satiriske film Don’t look up, hvor to astronomer opdager, at en komet er på vej direkte mod jorden og forgæves forsøger at råbe verden op i et interview med to værter, der vil lave en positiv vinkel.

Satirisk klimafilm II: Samme ønske havde en tv-vært, der interviewede en meteorolog om høje temperaturer og klimaforandringer: »Åh, John. Jeg vil jo have, at vi skal være glade for vejret. Hvad er der sket med jer meteorologer, som har gjort jer så fatalistiske? Haha, dommedagsprofeter.«

Arne-pension: Formanden for Venstres Ungdom, Maria Ladegaard, beskylder Jakob Ellemann-Jensen for at have forladt Venstres værdier ved pludselig at frede Arne-pensionen og kalder den en hjerneblødning. »Vi kan bedst lide politik, når det først og fremmest er holdninger, der er bærende. Ikke taktik og gallupmålinger.«

Bagagekaos: Flybranchen er i store problemer, fordi man ikke har formået at ansætte nok medarbejdere til at håndtere efterspørgslen på flyrejser. I Heathrow Lufthavn er bagagekaosset så stort, at Delta Airlines simpelthen valgte at sende et passagertomt fly med 1.000 kufferter til USA.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her