Folk

Den borgerlige opinion er splittet: Er Inger Støjberg værdig til igen at blive minister?

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Kommentatorer som Jarl Cordua, Uffe Gardel og Søren Pind mener modsat de borgerlige partiledere ikke, at Inger Støjberg atter kan blive minister.

Kommentatorer som Jarl Cordua, Uffe Gardel og Søren Pind mener modsat de borgerlige partiledere ikke, at Inger Støjberg atter kan blive minister.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Debat
18. august 2022

Borgerlige kommentatorer er skuffet over borgerlige partiledere: Respekten for retsstaten burde ifølge dem tilsige, at ministerembedsmisbrug lukker vejen for nye ministerposter

Inger Støjberg: Den blå opinion er delt. Skal en eksminister, der er dømt for embedsmisbrug (og end ikke angrer) igen kunne blive minister? Kommentatorer som Jarl Cordua, Uffe Gardel og Søren Pind siger nej. Men borgerlige partiledere siger ja.

Tidligere straffede: Også Ekstra Bladet taler for at se personer, der har ’udstået deres straf’, som rehabiliterede i almindeligt omdømme. Men kriterierne flyder. Dømte tjenestemænd, advokater og politifolk kan ikke rykke fra fængslet til deres gamle fag.

Normstormere: ’Det er kun forældre, ikke systemet, der har ret til at forme børns syn på egen seksualitet,’ var parolen til højre om såkaldte normstormeres forsøg på at rokke konservative kønsopfattelser gennem skattebetalte ’undervisningstilbud’.

Pia Kjærsgaard: Nu vil regeringen af med den nedre grænse for juridisk kønsskifte, så børn ned til nul år kan skifte køn, hvis forældrene vil det. Men hov, den går ikke, lyder det fra DF-stifteren: Systemet må indover og beskytte mod den slags.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Niels Ivar Larsen

Hcvis Inger Støjberg bliver valgt ind i Folketinget, så kan hun også blive
minister - det manglede bare.

Hvis Inger Støjberg får tilbudt en ministerpost uden sæde i Folketinget,
så kan vi begynde at sammenligne med vilkår for dømte tjenestemænd,
advokater og politifolk.