Folk

Hashhunden Melvin slap uden men

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Dette er IKKE Melvin, men en anden welsh cardigan corgi, der formentligt også er lidt oppe at køre.

Dette er IKKE Melvin, men en anden welsh cardigan corgi, der formentligt også er lidt oppe at køre.

Angel Sallade/ritzau Scanpix

Debat
3. august 2022

Hunde, der luftes i de større byer, risikerer ufrivillig hashforgiftning, hvis de finder tabte stoffer i parker eller på gaden. På den måde blev Melvin en rigtig hashhund

Melvin I: Her i augurketiden har Ritzau udsendt en historie, der fortjener stor udbredelse, og det handler naturligvis om hash. Rettere sagt om hashhunden Melvin, der en dag i november sidste år slet ikke var sig selv. Den ellers livlige hund var paralyseret og kunne slet ikke gå.

Nina Skyum-Nielsen: »Jeg kunne overhovedet ikke forstå, hvad der var galt,« forklarede ejeren, Nina Skyum-Nielsen, når Melvin så på hende med et tomt blik. Dyrlægen konstaterede, at Melvin havde indtaget både hash og amfetamin. Syv måneder senere var den gal igen. Endnu en gang blev Melvin skæv.

Christine Fossing: Melvin blev luftet i Grøndalsparken, og det er formentligt tabte eller bortkastede stoffer, hunden har gnasket i sig. Formanden for Den Danske Dyrlægeforenings faggruppe for familiedyr, Christine Fossing, forklarer, at der »forholdsvis ofte« sker hashforgiftninger af hunde.

Melvin II: Melvin er en welsh cardigan corgi, som beskrives som en hyrdehund med store ører og korte ben. Hunderacen har angiveligt et blidt og opmærksomt gemyt og elsker sammenhold og sofahygge, altså karikaturen på den typiske hashhippie. Men heldigvis er Melvin sluppet uden men.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her