Folk

Inger Støjberg og Josephine Fock har fulgt hver deres vej efter Folketinget

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Tidligere partiformand for Alternativet Josephine Fock har etableret sig som rådgiver og tilbyder på sin hjemmeside vejledning i forhandlingsteknik og i, hvordan organisationer trænger igennem i medierne.

Tidligere partiformand for Alternativet Josephine Fock har etableret sig som rådgiver og tilbyder på sin hjemmeside vejledning i forhandlingsteknik og i, hvordan organisationer trænger igennem i medierne.

Sigrid Nygaard

Debat
31. august 2022

Denne gang ser FOLK på, hvad to fremtrædende folketingsmedlemmer har lavet siden tiden på Christiansborg. Gæt, hvem der står for åbenhed, og hvem der står for at slå igennem.

Støjberg I: Partistifter Inger Støjberg talte ud, som man ynder at formulere det i boulevardpressen, for nylig i Børsen om sit syn på ledelse: Med sin MBA i Business Administration fra AAU indførte hun som udlændingeminister en kultur i ministeriet, »hvor man godt måtte sige tingene åbent«.

Støjberg II: Som partistifter er hun dog noget mindre åben om, hvordan hun som minister gennemtvang en adskillelse af unge asylpar, selv om hendes åbenmundede medarbejdere havde advaret hende om ulovligheden: Der kommer ikke noget godt ud af »at sidde og pære rundt i det her lang tid efter«.

Josephine Fock I: En anden tidligere parti(med)stifter har valgt en anden vej efter årene som folketingsmedlem og partiformand. Josephine Fock har etableret sig som rådgiver, der på sin hjemmeside tilbyder vejledning i forhandlingsteknik, og i hvordan organisationer trænger igennem i medierne.

Josephine Fock II: På hjemmesiden præsenteres budskabet: »Slå igennem«. Et overraskende ordvalg, al den stund at Josephine Fock kom i stormvejr som partiformand, fordi hun ifølge flere kilder kunne blive så vred, at hun ligefrem ruskede i Alternativets ansatte. Det har hun dog selv benægtet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her