Folk

Knaldtilbud og stormløb. Inger Støjbergs mange mulige bevægelser

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Er Inger Støjberg (DD) mon involveret i den bevægelse af danskere, der skaber kø ved en tankstation i Harreslev i Tyskland?

Er Inger Støjberg (DD) mon involveret i den bevægelse af danskere, der skaber kø ved en tankstation i Harreslev i Tyskland?

Emmanuel Dunand/AFP/Ritzau Scanpix

Debat
6. august 2022

Tumult i Bilka i Randers og stormløb fra danskere i Tyskland sætter gang i spekulationer om, hvor meget magt Inger Støjberg egentlig har over folket.

Simon Andersen: I forbindelse med en historie om tumult i Bilka i Randers på grund af et knaldtilbud på smør kom chefredaktør på radiostationen 24syv med følgende analyse på Facebook: »De, der ikke forstår, hvad der sker i disse måneder, forstår ingenting. Støjberg er en del af den bevægelse.«

Benzinkunder: Tankstationer i Flensborg forventer et stormløb fra danske kunder på grund af lave benzinpriser, skriver Flensborg Avis, der beretter, at køen ved en tankstation på Industriweg i Harreslev torsdag ragede helt ud på vejen. Er Støjberg (DD) mon også en del af den bevægelse? Vi forstår ingenting.

Krogæster I: 16 gæster havde betalt for ophold og mad på Tranekær Slotskro på Nordlangeland, men da de dukkede op, var døren låst. Låst ude var også to kontrollanter fra Fødevarestyrelsen, der var vendt tilbage efter at have uddelt en sur smiley.

Krogæster II: Gæsterne fik kraftigt på fornemmelsen, at kroejeren befandt sig indendørs, men skjulte sig for kontrollanterne. »Jeg blev gal og skrev, at jeg håbede, hun havde en dårlig smag i munden, og så kørte vi hjem,« beretter den skuffede kunde Anette Pedersen til Fyens Stiftstidende.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her