Folk

Peter Jackson har overvejet hypnose for at kunne se ’Ringenes Herre’ med friske øjne

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Instruktør Peter Jackson ville ønske, han kunne se sine ’Ringenes Herre’-film, som om han ikke selv havde lavet dem.

Instruktør Peter Jackson ville ønske, han kunne se sine ’Ringenes Herre’-film, som om han ikke selv havde lavet dem.

Marty Melville

Debat
15. august 2022

Instruktøren bag ’Ringenes Herre’ fik engang den gode idé at lade sig hypnotisere, så han kunne få det fulde udbytte af at se sine film. Desværre blev det ikke til noget, men ideen er for god til ikke at blive givet videre

Filminstruktør: Der er en ulempe ved alt – også ved at stå bag de mest populære fantasyfilm i dette årtusind. Peter Jackson, der instruerede Ringenes Herre-filmene, har i en podcast fortalt, at han var så ærgerlig over ikke at kunne se sit eget værk med friske øjne, at noget måtte gøres.

Hypnotisør: Peter Jackson kontaktede hypnotisøren Derren Brown for at høre, om han kunne slette mindet om det hårde arbejde med at lave filmene. Det mente Brown måske, han kunne, men nulstillingen blev aldrig til noget. The Washington Post har forgæves spurgt Brown hvorfor.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her