Folk

Radiovært dømt for misinformation om skoleskyderi, som han påstod aldrig fandt sted

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Den amerikanske radiovært Alex Jones udtaler sig til medierne under retssagen.

Den amerikanske radiovært Alex Jones udtaler sig til medierne under retssagen.

Briana Sanchez/POOL/Ritzau Scanpix

Debat
8. august 2022

Radiovært og konspirationsteoretiker Alex Jones fra Texas var ikke bare så uheldig at tabe en sag, så han skal betale erstatning til forældrene til et barn, der døde i et skoleskyderi, han påstår ikke har fundet sted. Hans advokathold fik også fejlsendt bevismateriale til modparten, der nu vil dele det med interesserede myndigheder.

Mailklovne: Fejlsendte mails er i bedste fald forstyrrende for modtageren og lidt kiksede af afsenderen. I værste fald afslører den fejlsendte mail noget, modtageren ikke skulle have at vide, og i allerværste fald røber man sine største hemmeligheder til dem, der allerhelst vil kende dem.

F. Andino Reynal: En ansat hos advokaten F. Andino Reynal, der forsvarede den amerikanske radiovært og konspirationsteoretiker Alex Jones i en sag om falske påstande, kom for nylig til at sende ellers hemmeligholdt bevismateriale, nemlig Jones’ sms’er fra de sidste to år, til anklageren.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her