Folk

Trump: Hvis FBI finder belastende papirer, har de selv plantet dem

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Donald Trump har udtænkt et svar, i fald belastende papirer ser dagens lys efter en FBI-ransagning i hans residensbolig.

Donald Trump har udtænkt et svar, i fald belastende papirer ser dagens lys efter en FBI-ransagning i hans residensbolig.

Jim Watson/AFP/Ritzau Scanpix

Debat
11. august 2022

Den betrængte ekspræsident ser husransagelsen af sin residensbolig som et konspirationsnummer, der skal bringe ham i fedtefadet.

Steven Seagal: Oliver Stone og Gérard Depardieu vil ikke lege med Putin mere efter Ukrainekrigen. Denne afblomstrede actionhelt forbliver dog Kreml-støtte. Og skal nu lave en film, der forklarer Vesten, hvad der ‘virkelig’ er foregået i Donbas.

Morten Messerschmidt: Efter et sommergruppemøde, hvori der deltog så få folketingsmedlemmer, at de kunne være i samme personbil, udfordrer kaptajnen for den synkende DF-skude nu Danmarksdemokraternes populisttronfølger, Inger Støjberg, til ’direkte duel’.

Per Wästberg: Denne svenske forfatter, 88 år og akademimedlem, forlader nu Amnesty International i protest over ngo’ens omstridte kritik af Ukraine. Han er blandt de oprindelige stiftere af svensk Amnesty og nåede at være medlem i tæt på 60 år.

Donald Trump: Efter at have set sin residensbolig ransaget af FBI har ekspræsidenten udtænkt et svar, i fald belastende papirer ser dagens lys. De må så være »plantet« af forbundspolitiet, forudskikker han i et opslag på sit sociale medie Truth Social.

Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Torben Lindegaard

@Niels Ivar Larsen

Jeg må indrømme, at min tiltro til FBI efterhånden
er på niveau med Donald Trump's.