Folk

Almen herskabelighed i Viborg

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Søren Pape Poulsen (K) var som tidligere borgmester med til at beslutte at købe en fredet ejendom, der skulle omdannes til almene boliger og bofællesskab. Ejendommen blev i stedet omdannet til to herskabslejligheder, og Søren Pape bor nu selv i den ene.

Søren Pape Poulsen (K) var som tidligere borgmester med til at beslutte at købe en fredet ejendom, der skulle omdannes til almene boliger og bofællesskab. Ejendommen blev i stedet omdannet til to herskabslejligheder, og Søren Pape bor nu selv i den ene.

Emil Helms/Ritzau Scanpix

Debat
16. september 2022

Søren Pape Poulsen (K) var med til at beslutte at bygge almene boliger i en fredet bygning. Men det er svært at planlægge boliger og byer, og det blev i stedet til en herskabslejlighed, hvor han selv flyttede ind

Pape I: Det er en velkendt historie fra det seneste århundredes boligbyggeri i Danmark: Man har en forestilling om, hvordan et nyt boligområde skal være i fremtiden, men det ender helt anderledes. Tag for eksempel de mange almene boligområder, der blev bygget til middelklassen, men endte som ghettoer. 

Pape II: I Viborg er det sket igen. Tidligere borgmester Søren Pape Poulsen (K) var med til at beslutte at købe en fredet ejendom, som skulle omdannes til almene boliger og bofællesskab, men det blev to herskabslejligheder. Og Søren Pape selv flyttede ind i den ene, skriver Ekstra Bladet. Sådan kan det gå.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Peter Beck-Lauritzen

Pape er da vist ikke fri for "skeletter i skabet"? Kæresten, Haiti (hvem betalte foriøvrigt for Pape, Makado og Støjberg?) og nu herskabslejlighed! Er han stadig kandidat til statsminister-posten?

Holger Nielsen, Steen K Petersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar

Søren Pape vil sikkert sige, at det kun kan være folk, der er "marinerede i misundelse", der vil bringe sådan en historie, omkring hans erhvervelse af en herskabslejlighed i Viborg. Typisk ondsindet sladder.

Holger Nielsen, Steen K Petersen og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar