Folk

Omsider har Vladimir Putin vundet et demokratisk valg

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Det er godt nok i Italien, men alligevel: Putin har endelig vundet et demokratisk og fair valg.

Det er godt nok i Italien, men alligevel: Putin har endelig vundet et demokratisk og fair valg.

Kremlin Pool Photo via AP

Debat
27. september 2022

Den nye italienske regering er ulasteligt demokratisk valgt. Den er også fuld af Putin-forståere.

Roger Waters: »Wish you weren’t here,« lyder nu parolen i Polen. Pink Floyd-eksbassisten på 79 år er erklæret persona non grata ved koncerter i Krakow efter sin støtte til Putins narrativ om, Ukrainekrigen er ’ukrainske ekstremisters’ skyld.

Vladimir Putin: Omsider kan krigspræsidenten efter sine 22 år som de facto-enehersker bryste sig af at have vundet et valg, hvor alt er gået ulasteligt frit, fair og demokratisk til. Det var ganske vist i Italien, men må dog anerkendes som en art gennembrud.

Pernille Skipper: Den ene dag bakker enhedslisteprofilen op om et ikon for kvinders selvbestemmelsesret, den næste raser hun mod et instrument for Irans kvindefjendske undertrykkerregime. ’Schrödingers tørklæde’ er uafgørbart progressivt/reaktionært.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her