SERIEFOLK

Rasmus Paludan stiler mod både Rigsdagen og Folketinget

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Stram Kurs-lederen Rasmus Paludan, der her er i gang med en af sine koranafbrændinger i Stockholm i maj, pønser på at udnytte sit dobbelte statsborgersskab på demokratisk vis.

Stram Kurs-lederen Rasmus Paludan, der her er i gang med en af sine koranafbrændinger i Stockholm i maj, pønser på at udnytte sit dobbelte statsborgersskab på demokratisk vis.

Fredrik Persson

Debat
6. september 2022

Dobbelt statsborgerskab giver mulighed for dobbelt demokratisk mandat, hævder Stram Kurs-lederen, der stiller op til både det svenske og danske valg.

Jacob Mark: Påbudt skoleundervisning i Muhammed-krisen er tæt på vedtagelse. Et flertal af blå partier plus SF har tabt tålmodigheden med regeringens månedlange syltning af spørgsmålet – nu skal der ske noget, advarer undervisningsordføreren.

Rasmus Paludan: Højrerabulisten har en travl tid: Den dobbelte statsborger søger ikke blot indvælgelse i Sveriges rigsdag, men vil nu også genopstille til Folketinget. ’Ingen regel hindrer mig i at sidde i begge parlamenter,’ insisterer han.

Gautam Adani: Så hårdt kradser den globale krise, at otte ud af verdens ti rigeste har set formuen krympe. Den indiske havneoperatør er nu verdens tredjerigeste (143 milliarder dollar) og overgås kun af Jeff Bezos (150 milliarder dollar) og Elon Musk (245 milliarder dollar).

Sofie Gråbøl: Årets ’teaterflise’ med karikatur i guld af vinderen skal snart nedlægges på Frederiksberg Allé, Danmarks svar på Hollywoods Walk of Fame, og karakterskuespilleren er her et bud. Frem til i morgen kan alle stemme på teaterflise.dk

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her