Folk

Storspekulant truer Brøndby IF på selvforståelsen

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Det har i længere tid været rygter om, at Brøndby IF skulle sælges.

Det har i længere tid været rygter om, at Brøndby IF skulle sælges.

Andy Buchanan/AFP/Ritzau Scanpix

Debat
22. september 2022

Fangrupper vender sig imod en plan om at sælge bestemmende aktieposter i Brøndby IF til amerikanske Blackstone-matador.

John Denver: »I’m leaving on a jetplane,« sang folketrubaduren, og just det sker i Rusland. Få minutter efter at Putin gav sin mobiliseringsordre, var alle udgående fly til visumfrie destinationer som Jerevan udsolgt til udrejseglade russermænd.

David Blitzer: Det må smerte i sjælene hos fans, der dyrker Brøndby IF’s autentiske folkerødder (i kontrast til ’forretningsklubben’ FCK). En amerikansk kapitalfondejer og ejendomsspekulant fra det berygtede Blackstone vil opkøbe de blå-gule.

Margrethe II: Hendes majestæt har atter pådraget sig corona, denne gang efter deltagelse i en nylig massespredningsbegivenhed i London. Hermed ønskes god bedring. Frisk må man være med den eller de dronningerunder, riget kan vente sig.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her