Folk

Whistleblower holder tæt med at lække noget fra sit nye land

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Whistleblowerkarrieren er vist skruet ned på allerlaveste blus hos Edward Snowden.

Whistleblowerkarrieren er vist skruet ned på allerlaveste blus hos Edward Snowden.

Frederick Florin

Debat
29. september 2022

Edward Snowden har fået russisk statsborgerskab, og tilsyneladende har hans eksilland intet at frygte fra hans side

Grevinde Alexandra: Prins Joachims børn fortaber titlerne som prins og prinsesse – ifølge kongehuset for at frisætte dem. Skridtet tages ikke nådigt op. »Vi er i chok, børnene føler sig udstødt,« udtaler adelskvinden, der selv blev deklasseret i 2005.

Lionel Messi: Argentinas herrefodboldlandshold bør snart toppe favoritfeltet over mulige VM-vindere. La Albiceleste – de hvid-himmelblå – er nu ubesejrede i 35 kampe i streg og har i magikeren her en sand målmaskine: 90 mål i 164 landskampe.

Giorgia Meloni: Når Benito Mussolinis åndelige arvtager, Italiens nye premierminister, raser imod ’finansspekulanter’ – og i samme åndedrag skal nævne den jødiske rigmand George Soros – må man spørge, hvem hun i virkeligheden sigter til med dette begreb.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her