SERIEFOLK

Fantasier om mord og beskyldninger om useriøsitet

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
En voksende livmoder står ikke i vejen for politisk aktivitet, siger Isabella Arendt.

En voksende livmoder står ikke i vejen for politisk aktivitet, siger Isabella Arendt.

Anders Rye Skjoldjensen

Debat
25. oktober 2022

En studievært for den russiske propagandasender RT forløb sig i sin iver for at dæmonisere de ukrainere, som ikke ønsker at være russere

Anton Krasovskij: Der er alligevel grænser for, hvad hadprædikanter må sige i det russiske statsfjernsyn. Denne studievært blev mandag fyret fra kanalen RT efter for åben skærm at have svælget i mordfantasier om at »drukne« flabede ukrainske børn.

Margarita Simonjan: RT’s redaktør kaldte udtalelsen »barbarisk«, da hun kundgjorde Krasovskijs afskedigelse på sin Telegram-kanal. RT’s webavis kan i øvrigt stadig tilgås fra Danmark – til trods for at en EU-forordning af 1. marts pålægger blokering.

Sikandar Siddique: Nyeste salgsargument fra ordføreren er, at hans parti er ’mindre hvidt’ end fløjrivalerne. For Enhedslisten er andelen 7, for Alternativet 3, for SF og Radikale 13, mens hele 65 procent af Frie Grønnes kandidater er ’ikkehvide’.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her