SERIEFOLK

Verdens rigeste mand fører sit et eget verdensdiplomati

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Verdens rigeste mand, Elon Musk, øver sig stadig i at begå sig på Twitter.

Verdens rigeste mand, Elon Musk, øver sig stadig i at begå sig på Twitter.

Mike Blake

Debat
11. oktober 2022

Verdens rigeste mand, Elon Musk, vækker vrede fra flere steder på Twitter, men får ros fra Kinas ambassadør i USA

Elon Musk: Verdens rigeste mand øver sig atter i Twitter-diplomati. For nylig vakte han ukrainsk vrede med en fredsskitse, der indebar afståelse af Krim. Nu forsøger han sælge Taiwan en Hongkong-model som kinesisk provins med ’eget system’.

Qin Gang: Kinas ambassadør i USA roser milliardæren (der har elbilfabrikker i Kina) for udspillet – velvidende, at Hongkong-modellen i dag er en hul skal. Fra Taiwan er svaret tak, men nej tak: ’Vores frihed og demokrati er ikke til salg’.

Niels-Christian Holmstrøm: FCK’s oldermand har studeret bookmakernes oddshistorik og noterer, at aldrig i Champions Leagues tid har der været nogen større underdog end FCK i aften mod Manchester City. Mest, fordi City er så exceptionelt stærke, håber han.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her