Sladder

Amazonkongen er ikke så meget for overskudsdeling

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
17. november 2022
  • Jeff Bezos: Verdens næstrigeste funderer over, hvad der skal ske med formuen. Planen er at skænke 124 milliarder dollar bort, før han dør, til klimaformål og andet godt. Ét synes dog sikkert: Lønarbejderne i hans koncern får ikke en rød reje.
  • Donald Trump: Konservative National Review advarer med et klassisk bonmot Republikanerne mod at genopstille Trump: »Som Voltaire sagde efter at have deltaget i et orgie: ’Én gang var et eksperiment – to gange ville være perverst’.«
  • Hugo Lloris: Anføreren for Frankrigs fodboldlandshold siger nej til at bære regnbuearmbind, når les bleus løber på banen i Qatar, for man skal vise »respekt for Qatars kultur«, siger han. Kultur defineres af undertrykkere, ikke undertrykte, må vi forstå.
  • Felix Kjellberg: Alias PewDiePie er ikke længere YouTubes konge. Den svenske spilkommentator har siddet på tronen siden 2013 og har i dag 111 millioner følgere. Ny etter er filantropi-poppedrengen Mr. Beast med et videoklippublikum på 112 millioner.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her