Folk

Vi får samlet en regering, før vi får samlet kongehuset

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
25. november 2022
  • Dronning Margrethe m.fl. I · Efter en turbulent tid i kongehuset, hvor Joachims børn fik frataget deres titler, er der ingen tegn på forsoning til jul. Dronningen bryder således traditionen og holder jul med sin søster, mens Frederiks familie tager til Australien, og Joachims på en ’længe planlagt udenlandsrejse’.
     
  • Dronning Margrethe m.fl. II · Det kan lyde som første afsnit i en julekalender, men ifølge Ekstra Bladets kongehusekspert Kim Bach skal vi ikke forvente, at det hele ender lykkeligt den 24. Der kan gå lang tid, før der igen er harmoni: »Det kommer i hvert fald til at vare længere end regeringsforhandlingerne,« siger han.
     
  • Nyhedsspredere · En video af en nedringet, dansk kvinde, som sidder til en landskamp og drikker fadøl bliver for tiden spredt på nettet. Ønsket er tilsyneladende at signalere, at så sippede er man altså heller ikke i Qatar. Det viser sig dog, at videoen stammer fra EM i 2012. Ak ja, de gode gamle dage.
     
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her