Sladder

Gule kort for regnbuefarvede anførerbind

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
22. november 2022
  • Morten Messerschmidt: I dag ventes et folketingsflertal at ophæve DF-formandens nys genvundne parlamentariske immunitet, så de såkaldte MELD- og FELD-sager kan gå om. Ved første rettergang måtte partichefen se sig idømt et halvt års betinget fængsel.
     
  • Liza Alexandrova-Zorina: En ny politisk vind blæser over Sverige, hvor Migrationsverket har givet denne eksilrussiske forfatter og Putin-kritiker afslag på ophold, uanset at det betyder, hun skilles fra sit barn. Forude kan vente en russisk fængselscelle.
     
  • Jean-Marie Straub: En af moderne filmkunsts mest originale og oprørske skikkelser er død. Straub var så politisk radikal og avantgardistisk som kollegaen Jean-Luc Godard, men fik aldrig et stort publikum, så mestendels kritikere begræder bortgangen.
     
  • Simon Kjær: Den lille diskrete modstandsaktion ved begivenhederne i Qatar – det regnbuefarvede anførerbind til støtte for verdens LGBT’er – er aflyst: FIFA truer med gule kort til alle, der måtte vove at trodse det homofobe emirats ’kultur’.
Serie

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her