SERIEFOLK

Milliarderne siver ud af Musks nye Twitter

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
15. november 2022
  • Elon Musk: Verdens rigeste forretningsgeni beklager sig: »Jeg har for meget på min tallerken.« For to uger siden købte Musk Twitter for 44 milliarder dollar – børsfolk anslår i dag, at firmaets værdi er styrtdykket til 8 milliarder dollar.
  • Slavoj Zizek: På Musks nye Twitter kan enhver udgive sig for enhver anden og endda tilkøbe et blåt tjektegn for 8 dollar per måned. Så nu er spørgsmålet, om det er en ægte eller en falsk Žižek, der på Twitter skriver: »Ikke alt handler om Hegel.«
  • Jesus Kristus: Blandt de formodede falsknere er også en Twitter-udgave af den genopstandne frelser. Foruden falske selskabsprofiler som Pepsi, der på Twitter lovpriser Coca-Cola. Og et medicinalfirma, der lover, at insulin nu skal være gratis.
  • Karen Ellemann: Til gengæld er det ganske vist, at Venstre-profilen fra årsskiftet er ny generalsekretær for Nordisk Ministerråd. I 2013 talte hun ellers for at nedlægge Nordisk Råd og Ministerråd, som hun kaldte »verdens dyreste kaffeklub«.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her