SERIEFOLK

Rigmand bygger billigt til de unge med »ordentlige værdier«

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
21. november 2022
  • Niklas Nikolajsen: Unge, studerende og folk fra Nordatlanten med »ordentlige værdier« kan se frem til, at rigmanden Niklas Nikolajsen i de kommende år vil opføre 50 små og billige lejligheder fortrinsvis til dem i Københavns Nordvestkvarter. Beboerne vil blive valgt ud fra personlige ansøgninger.
  • Højtråbende unge: Den selverklærede bitcoinpirat, der har tjent sine penge på kryptovaluta, forklarer i Berlingske, at han ønsker beboere med »klassiske værdier«, som han kan identificere sig med. Det udelukker folk, »der har travlt med at råbe, skrige, forlange, vise papskilte og kaste olie på uvurderlig kunst.«
  • Elizabeth Holmes: Kvinden bag den fupbaserede amerikanske techvirksomhed Theranos, der påstod at kunne revolutionere blodprøveteknologien, har fået udmålt sin straf, efter at hun i januar blev kendt skyldig i bedrageri. Godt 11 års fængsel fik den 38 år gamle og i øvrigt gravide Elizabeth Holmes.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her