Sladder

Så var det lige Store Messerschmidt-dag i Folketinget

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
23. november 2022
 • Messerschmidt I: Tirsdag gjorde Folketinget klar til den kommende retssag mod DF’s Morten Messerschmidt om svig med EU-midler og dokumentfalsk. Retssagen skal gå om, og efter planen begynder den i Retten på Frederiksberg torsdag. Først var der lige en forhindring, der skulle ryddes af vejen.
 • Messerschmidt II: Ifølge grundloven kan intet medlem af Folketinget uden dettes samtykke tiltales eller underkastes fængsling, medmindre han er grebet på fersk gerning. Derfor skulle Folketinget stemme om ophævelse af DF-formandens parlamentariske immunitet. 104 stemte for, ingen imod.
 • Peter Kofod I: Inden afstemningen var partiets designerede tronfølger Peter Kofod eneste mand på talerstolen. Han ville ikke pege fingre af andre partier, men DF var ikke de eneste, der havde anvendt oplysningsmidler fra EU, sagde han og foreslog et serviceeftersyn af de nugældende regler.
   

  Vores abonnenter kalder os kritisk,
  seriøs og troværdig.

  Prøv en måned gratis.

  Klik her

  Allerede abonnent? Log ind her

  Anne-Marie Esmann

  Det parti er totalt på månen og virkelighedsfjerne.

  Bjarne Tingkær, Eva Schwanenflügel og erik pedersen anbefalede denne kommentar