Folk

Ungkonservative rejsekammerater faldt i ’dårligt selskab’ i Florida

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
8. november 2022
Christian Holst Vigilius fra Konservativ Ungdom er i Florida for at føre kampagne for republikanske kandidater som fx Marco Rubio.

Christian Holst Vigilius fra Konservativ Ungdom er i Florida for at føre kampagne for republikanske kandidater som fx Marco Rubio.

Sigrid Nygaard

Det systembevarende konservative folkeparti har i årevis plejet et særligt fællesskab med USA’s republikanere, men synes ikke at have registreret sidstnævntes hamskifte til højrepopulistisk antisystemparti.

Jürgen Klopp: Emiratiske despoter, kinesiske statsfondsforvaltere og alverdens oligarker kan nu byde på FC Liverpool. Den gamle arbejderklub med mottoet ’You’ll never walk alone’ blev i går sat til salg. En tysk, socialistisk træner følger med.

Christian Holst Vigilius: ’Rejsekammerater’ fra Konservativ Ungdom har i Florida ført kampagne for republikanske kandidater, der er så meget i lommen på Donald Trump, at de ikke tør undsige hans store løgn om, at han fik stjålet sejren ved præsidentvalget i 2020.

Søren Pape: De ungkonservative forsvarer sig mod kritikken ved at kalde udflugten til solskinsstaten for »erfaringsudveksling«. Kan De Konservative stadig se republikanerne som søsterparti, hvis MAGA-fløjen og QAnon-sekten sætter sig på det?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her