Kære Bjarne Corydon, alt er dybest set frikvarter og eksperimenter

Mette Frederiksen (S) har i tre år leget frikvarter, siger Bjarne Corydon, men nu ringes der ind til time, og hun må imødese en blå reformiver med voksensnak og arbejdsudbudsreformer. Men Corydon skal huske, at alt i menneskelivet er frikvarter
Mette Frederiksen (D) må nu ifølge Bjarne Corydon imødese en anderledes blå reformiver med voksensnak og arbejdsudbudsreformer.

Mette Frederiksen (D) må nu ifølge Bjarne Corydon imødese en anderledes blå reformiver med voksensnak og arbejdsudbudsreformer.

Peter Nygaard Christensen

Debat
16. december 2022

Hvis nogen skulle have glemt det – han selv har ikke – var Bjarne Corydon finansminister under (eller over) Helle Thorning-Schmidt fra 2011-2014. I Berlingeren forleden kommenterede den nuværende Børsen-chefredaktør situationen. Fint, når Venstre således får indflydelse på Mette Frederiksen (S), der i tre år har leget frikvarter (Corydons udtryk). Nu ringes der ind til time: venstrefløjen, Corydons svar på afsky, der hidtil er blevet smurt med gratis penge (Corydons udtryk), må nu imødese en anderledes blå reformiver med voksensnak og arbejdsudbudsreformer.

Som skimtet i Berlingske-interviewet består reformer i at beskære og trimme pension og velfærd med tæring efter næring. Frederiksens kurs har ifølge Corydon været et ansvarsløst opgør med traditionelle socialdemokratiske statsministre. Hvem de så er.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Metz skriver det som jeg ville ha skrevet det , hvis jeg havde kunnet. Heldigvis kan jeg læse det og se hvad det var jeg tænkte. - og tak for Bo Bojesen citatet. Han kunne i streg og få ord portrættere tidens 'tosser'

Peter Blondin, Sonja Rosdahl, Lise Lotte Rahbek, Hanne Ribens, Thomas Corydon, Inger Pedersen, Mogens Holme, Margit Hansen, Steen K Petersen, Dorte Sørensen, Svend-Erik Runberg, Josephine Kaldan, erik pedersen, Eva Schwanenflügel, Rasmus Kristiansen og Lise Oxenbøll Huggler anbefalede denne kommentar
Torben K L Jensen

Bjarne Corydon er en vaskeægte teknokrat-økonom på LSD - hvor korttidshukommelsen er syret væk - godt set kære Metz.

Benny Larsen, Peter Blondin, Lise Lotte Rahbek, Hanne Ribens, Jes Thomsen, Inger Pedersen, Mogens Holme, Flemming Sørensen, Steen K Petersen, Dorte Sørensen, Svend-Erik Runberg, Josephine Kaldan, erik pedersen, Eva Schwanenflügel, Rasmus Kristiansen og Erik Karlsen anbefalede denne kommentar

Tak hr. Georg Metz for Blå Bjarne Bilkas placering.

Rasmus Kristiansen og Steen K Petersen anbefalede denne kommentar
Torben Lindegaard

@Georg Metz

Anders Fog Rasmussen - kreativ bogføring .... som statsminister ??

Mere præcision, Metz

Christen Thomsen

Bjarne Corydon - blå Bjarne - fjong med Dong, fjong med McKinsey, fjong med Børsen. Et sikkert symptom på, at Mette Frederiksen med sit Kanslergadeforlig har gjort noget galt er denneher regering, er Bjarne Corydons revselse og bifald.

Rasmus Kristiansen, Steen K Petersen, Peter Mikkelsen og Peter Blondin anbefalede denne kommentar

Og det skete i de dage, nødvendigheden trængte sig på, det var koldt, koldt som det der skulle have været sortblå frosne Bjarnes hjerte!
Kølig Mette sagde lad os tage udgangs punkt I biblen (mathæus 13,12) ; Thi den, som har, ham skal der gives, og han skal faa Overflod; men den, som ikke har, fra ham skal endog det tages, som han har.
Således fik vi en tsunami af overflod og klimakrisen kom på steroider, nå den klarer vi nemt, dem der har lidt må spare endnu mere, så reder vi klimaet, og logikken siger jo også besparelser tæller mest hvor der er flest, og så kan de lære det, ikke lade sig føde i det forkerte hjem, og så mange de er, og naive og tro socildemokratiet er noget for dem.
Der er jo trods alt A foran socildemokraterne.