SERIEFOLK

Det var kokkens skyld, at Danmark ikke vandt VM

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
2. december 2022

Landsholdskok I: Efter en historisk elendig dansk VM-indsats får alle nu travlt med at pege fingre for at finde ud af, hvorfor det gik så galt. Var Hjulmand for ringe? Var spillerne i for dårlig form? Var det den dårlige stemnings skyld, eller var det de alt for våde baner i Qatar?

Landsholdskok II: Noget tyder nu på, at årsagen skal findes et helt andet sted. Prøv at tænke på det gamle ordsprog: ’Uden mad og drikke duer helten ikke’. Duede vores danske helte? Gu’ gjorde de ej. Kunne det skyldes, at VM-truppen ikke fik den rigtige kost og ernæring? Måske.

Landsholdskok III: Pudsigt er det i hvert fald, at landsholdets faste kok, Per Thøstesen, sagde op i nærmest samme øjeblik, som Danmark røg ud af VM. I et opslag på Instagram takker han for 20 gode år med landsholdet, men han forklarer ikke, hvorfor han stopper, og det virker lidt fishy.

Landsholdskok IV: Efter lang research kan Danmarks bedste sladderredaktion nu afsløre, at Per Thøstesen er blevet syndebuk. Vi føler os nemlig meget sikre på, at han faktisk er blevet presset til at forlade sit job, så DBU kan ryste al kritik af sige: Det var kokkens skyld, at vi ikke vandt VM.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

så ingen øllebrødsbarmhjertighed hér .)