SERIEFOLK

Morfar emmer af rom

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
27. december 2022
  • Krister: Vi har ventet længe, men endelig er der er et nyt nummer på gaden af undergrundstegneserien Kristers Oplevelser. Hovedpersonen Krister taler kun i palindromer, altså sætninger, som staves ens forfra og bagfra. Det nye hæfte har fået titlen »Morfar emmer af rom«.
  • Krister II: Information interviewede de to matematiknørder bag serien helt tilbage i 2007. Siden da har der været lidt langt imellem udgivelserne, men i 2009 udkom »Seks nøgne sirener i seng ønskes«, og i 2014 var tiden moden til hæftet: »Løg og nisser, dressing og øl«.
  • Fodboldspillere: Det er jo efterhånden en god uge, siden VM sluttede, og derfor er det på høje tid, at verdens bedste fodboldspillere igen kommer på banen – de skulle jo nødigt komme ud af form. Premier League er i gang og Manchester United møder i dag Nottingham Forest.
  • Varane og Martínez: Særligt hårdt bliver det for Lisandro Martínez og Raphaël Varane, som mødtes i VM-finalen, hvor argentineren og franskmanden spillede over for hinanden – nu er de på samme hold. Christian Eriksen er også med, men han har haft lidt bedre tid til at restituere.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her