SERIEFOLK

Ukraines præsident er topfavorit til at blive ’Årets person’

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Volodymyr Zelenskyj er favorit til titlen, vurderes det.

Volodymyr Zelenskyj er favorit til titlen, vurderes det.

Daniel Roland

Debat
6. december 2022
  • Peter Linck: I dag for 20 år siden gik Dagen, det første nystartede landsdækkende danske dagblad i 50 år, i betalingsstandsning efter kun 41 udgivelser – bagmandens forrige påhit, mandebladet Euroman, skulle vise sig mere overlevelsesdueligt.
     
  • Pelé: Den 82-årige fodboldlegende, vinder af tre VM-titler, er kræftsyg og hospitalsindlagt efter corona, men ikke døden nær, insisterer hans familie. Og forudser, han på tv vil følge overrækkelsen af det sjette VM-trofæ til Brasilien.
     
  • Volodymyr Zelenskyj: Det er den tid på året, hvor årets personer skal findes. Sammen med Twitterchef Elon Musk og den republikanske dissident Liz Cheney er Ukraines præsident topfavorit hos Time. Og allerede kåret til årets person af Financial Times.
     
  • Donald Trump: 2016-vinderens stjerne daler derimod. Nu har han lagt sig ud med USA’s konservative forfatningsfetichister ved at foreslå, at USA dropper sin forfatning, så 2020-valgresultatet kan omstødes, og han selv genindsættes som præsident.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her