SERIEFOLK

Indiske børn har tit et »fantastisk drive«, synes De Konservatives Mette Abildgaard

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
1. februar 2023
  • Debatlystne unge: Mandag var det ungdomsparlamentsdag i Folketinget, hvor debatlystne unge fra 8. og 9. klasse indtog talerstolen. Blandt forslagene var et om at møde senere i skole, et andet om at afskaffe valgplakater og et tredje om flere solceller.
  • Mette Abildgaard I: Særligt én taler imponerede den politiske ordfører fra De Konservative. Abildgaard er godt nok »dybt uenig« med hans forslag, skrev hun på Twitter, »men SIKKE en ung mand«, lød det om en ung fyr, der angiveligt hedder Aarav, har indiske forældre og permanent ophold i Danmark.
  • Mette Abildgaard II: Det var i hvert fald, hvad en anden twitterbruger, der vist kender familien, skrev, hvortil Abildgaard blandt andet svarede: »Synes tit børn med indiske rødder har et fantastisk drive.« At tillægge en bestemt etnicitet bestemte egenskaber eller værdier kan være en speget sag.
  • Sanjay Shah m.fl.: Men her på FOLK-redaktionen ligger vi ikke under for den slags hysteri og vil gerne benytte lejligheden til også at hylde Indiens premierminister, Narendra Modi, den salige åndelige leder Mahatma Gandhi, og skattefuskeren Sanjay Shah, der alle på deres vis har udvist ’drive’.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Lise Lotte Rahbek

Et 'drive' kan ganske rigtig udarte sig på mange forskellige måder.
Mange mennesker af lige så vidt forskellige etniske udgangspunkter har udvist et drive udi at blive rige, berømte eller skaffe sig magt i en fart.
Nogle af dem har opnået fængselsdomme.