SERIEFOLK

Hvad du ønsker, skal du få …

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
25. januar 2023
  • Topministrene: Der er nok at se til, når FOLK holder øje med regeringens tungeste medlemmer. Eksempelvis at sammenligne listerne over gaver, som interesseorganisationer har overdænget de tre partilederne med, da de tiltrådte posterne som henholdsvis stats-, forsvars- og udenrigsminister.
  • Jakob Ellemann-Jensen: Hvis vi antager, at gavegiverne giver det, som modtageren helst vil have, så er forsvarsministeren – måske til nogens overraskelse – ikke så lidt af en blomsterdreng. Ikke færre end 18 af hans 46 gavegivere har valgt blomster. Syv har valgt bøger, fem har valgt en vingave.
  • Lars Løkke Rasmussen: Kun to af udenrigsministerens 33 gavegivere har valgt blomster for at gøre indtryk. Ni har valgt en vingave, tre har valgt stærkere sprut, mens fem har været hos boghandleren. Dertil kommer dejlige sager som hampeolie, candied lemons og pasta – givet af Landbrug & Fødevarer.
  • Mette Frederiksen: På statsministerens gaveliste fra december er oplistet 33 givere. 12 har været forbi vinhandleren, syv har valgt bøger. Og blomster? Ingen røde roser til Mette Frederiksen. Det kan man så spekulere over grunden til. Til gengæld gav Greenpeace hende et hjemmelavet drivhus.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Inger Pedersen

OG???

Nærmere forklaring udbedes, hvis der er nogen mening her...

erik pedersen

Til dem der har i overflod; skal mere gives. De burde have ønsket sig donationer til feks hjemløse, naturfredning eller andre trængende

Lise Lotte Rahbek

" Ingen røde roser til Mette Frederiksen. Det kan man så spekulere over grunden til. Til gengæld gav Greenpeace hende et hjemmelavet drivhus."

Hæh,