SERIEFOLK

Pandebåndsanalyse er fremragende public service

Med hvilken farve pandebånd scorer Mikkel Hansen flest mål? Dette store spørgsmål har en entusiastisk DR-journalist sat sig for at besvare
Med hvilken farve pandebånd scorer Mikkel Hansen flest mål? Dette store spørgsmål har en entusiastisk DR-journalist sat sig for at besvare
Debat
27. januar 2023
  • Mikkel Hansen I · DR har taget deres public service-forpligtelser til et helt nyt niveau. En journalist har nemlig lavet statistik over, hvor mange mål den danske håndboldstjerne Mikkel Hansen scorer, alt efter hvilken farve pandebånd han har på under landskampene.
  • Mikkel Hansen II · 249 landskampe er med i analysen, men i de fire af dem har det ikke været muligt for den ellers entusiastiske journalist at identificere pandebåndsfarven. På en klar sidsteplads kommer det limegrønne pandebånd. Med limegrønt på hovedet scorer Hansen 2,67 mål per kamp.
  • Mikkel Hansen III · Det limegrønne bånd har han dog kun meget sjældent haft på, så der er en vis statistisk usikkerhed forbundet med det tal – hvilket artiklen på dr.dk også gør tydeligt opmærksom på. Nå, men på en tredjeplads kommer det sorte pandebånd. Med sort scorer Hansen 4,06 mål per kamp.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Sonja Rosdahl

Det er derfor statistik er så spændende

Poul Genefke-Thye og Eva Schwanenflügel anbefalede denne kommentar