sladder

Vælgermasseflugt fra S kan gøre SF til næststørste parti

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
24. januar 2023
  • Pia Olsen Dyhr. I en ny meningsmåling står SF til at blive næststørste parti på tinge med 13,5 procent af stemmerne mod 8,3 procent ved valget. Vælgernes nye glubende appetit på grøn folkesocialisme kan rorgængersken dog næppe tage fuld ære for.
  • Mette Frederiksen. Analytikere ser i stedet vælgervandringen som afstraffelse af Socialdemokratiet for den upopulære regeringsbeslutning om at afskaffe store bededag. Og når de utilfredse trækker mod venstre, er SF så første parti, de støder ind i.
  • Rune Bønnelykke. Lars Boje Mathiesen er ikke længere uden rivaler i rorgængerløse Nye Borgerlige. Til den nye kandidats mærkesager hører bekæmpelse af »populistiske solcellefarme«, der hævdes at smadre danske naturværdier med »visuel forurening«.
  • Vladimir Putin. I dag sker den årlige justering af det såkaldte dommedagsur, der udtrykker atomforskeres vurdering af, hvor tæt vi er på nuklear selvudslettelse. Det er tilfældigvis også 11-månedersdagen for Kremls ’specialoperation’ i Ukraine.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her