SERIEFOLK

Borgere i Charlottenlund slår ring om lokal Irma og synger: »I kan ikke slå os ihjel«

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
6. februar 2023
  • Charlottenlund-borgere. I protest mod den landsdækkende lukning af butikskæden mødtes 200-300 borgere i weekenden ved deres lokale Irma på Ordrupvej i Charlottenlund og slog ring om butikken. De sang – tilsyneladende helt uironisk – »I kan ikke slå os ihjel« og var iført sørgebind, beretter TV 2.
  • Dr. Phil. Den aktuelle sæson af det ikoniske talkshow Dr. Phil med den amerikanske tv-psykolog Phil McGraw bliver den sidste. Det siger den 72-årige selvhjælpsguru til CBS og tilføjer: »Mens jeg bevæger mig væk fra tv i dagtimerne, er der så meget mere, jeg har lyst til at lave.«
  • Ali Abbasi. Ikke færre end 11 Robert-statuetter gik til den dansk-iranske thriller Holy Spider, da filmakademiet i weekenden holdt Robert-fest. Instruktøren bag, Ali Abbasi, fik prisen som årets instruktør, mens skuespilleren Zar Amir Ebrahimi kan kalde sig årets kvindelige hovedrolle i en film.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her