SERIEFOLK

Borgerskabets penge i Irmapigens kurv tilfalder fællesskabet

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
2. februar 2023
  • Lula da Silva. Der var ingen hjælp til Ukraine og dets støtter fra Brasiliens præsident, da Tysklands kansler Scholz kom på besøg mandag. Brasilien vil ikke levere ammunition til Kyiv. Og ifølge Lula er krigen en reaktion på NATO’s udvidelser.
  • Naledi Pandor. Fred findes kun via »dialog og forhandling«, udtalte Sydafrikas udenrigsminister, da hun i sidste uge tog imod Ruslands Sergej Lavrov, der var fuldkommen enig. Ud af mødet kom en aftale om en sydafrikansk-kinesisk-russisk flådeøvelse.
  • Irma-pigen. Her til lands er COOP’s lukning af Irma et mere engagerende tema. På de sociale medier blomstrer provinsskadefryden over, at Københavns og Nordsjællands kulturborgerskab mister deres socialt distinktive supermarked som klassemarkør.
  • Salling & Reitan. Men i klassemodviljen overser man, at Irma er 1,9 millioner COOP-medlemmers fælleseje. Netto og Rema derimod ejes af milliardærfamilier, hvor i al fald sidstnævnte ikke har skrupler ved at rykke discountkædeprofit til skattely.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Ikke engang Københavns og Nordsjællands kulturborgerskab handlede nok i Irma til at biksen kunne gå rundt og så lukkede Irma
Dansken er piv-ligeglad med kvalitetsfødevarer.........ikke at det var det de havde i Irma.

Torben Siersbæk, erik pedersen og ingemaje lange anbefalede denne kommentar
Torben Siersbæk

Lidt ejendommeligt, at det bliver til "provinsskadefryd", når man påpeger at hovedstadsområdet er særdeles velforsynet med fødevare mm. butikker (blandt meget andet).

Skal vi jamre med jer over katastrofen? Eller har nogen fundet en rulle tudekiks til jer .... i Irma?

Så vidt jeg husker beretter Information jævnligt - og med god grund - over de problemer "udkantsdanmark" oplever, når den sidste butik (ikke bare en butik) lukker.
Der er meget lidt perspektiv i jeremiaderne!

Steffen Gliese

Men, Torben Siersbæk, så havde de jo bare kunnet bestille varer i Irma! Udbringning over hele landet - indtil det nu også er slået ihjel af ambitionen om at drive bank og forsikring.

Torben Siersbæk

Coops udbringning dækkede ikke hele landet....