SERIEFOLK

Farvel til alle tiders bedste fodboldspiller

Quarterbacken Tom Brady går på pension. Og selv om han sagde det samme sidste år, så skulle den være god nok denne gang
Quarterbacken Tom Brady går på pension. Og selv om han sagde det samme sidste år, så skulle den være god nok denne gang
Debat
3. februar 2023

Tom Brady I: Den største quarterback i NFL-historien er gået på pension. Den 45-årige superstjerne har rekorden for flest Super Bowl-sejre (syv), flest touchdowns (649), flest grebne kast (7.753) og flest kastede yards (89.214) – for bare at nævne nogle af dem.

Tom Brady II: Særligt berømt var Brady for sin evne til at lave comeback i kampe, som for alle andre ville være tabt for længst. Mest berømt er Super Bowl-præstationen i 2017, hvor han og New England Patriots med otte minutter og 36 sekunder tilbage var bagud 3-28, men endte med at vinde 34-28.

Tom Brady III: Faktisk har Brady også lavet en anden form for comeback. For præcis et år siden annoncerede han nemlig, at han ville trække sig fra sporten. Men efter 40 dage som pensionist kedede han sig så meget, at han valgte at tage en sæson mere. Denne gang er det angiveligt definitivt.

Tom Brady IV: Når man vinder Super Bowl, får man en fingerring, og planen med comebacket i 2022 var at snuppe en sidste ring. Det lykkes ikke. Til gengæld mistede han en ring, da han i oktober blev skilt, og det er der en del amerikanske medier, der har lavet sjove – tangerende det upassende – ordspil over.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Hvad med: "Farvel til alle tiders bedste spiller i amerikansk fodbold"?