Georg Metz: Den ubevidste foragt for tre ud af fire … eller var det én ud af ti … eller?

DR fanger næppe interessen hos de tre fjerdedele af kunderne, der ikke gider tænde for DR, ved at satse på den laveste fællesnævner
Nyhedsdirektør Sandy Frenchs ambition om at »nå mindst ni ud af ti danskere« skal nok tages alvorligt, men ikke højtideligt.

Nyhedsdirektør Sandy Frenchs ambition om at »nå mindst ni ud af ti danskere« skal nok tages alvorligt, men ikke højtideligt.

Philip Davali/Ritzau Scanpix

Debat
3. februar 2023

Nyhedsdirektør i DR, Sandy French, fortalte forleden, at hun og DR’s top »ikke har en ambition om at være dumme«. Målet med DR, sagde direktøren, er, at: »tre ud af fire danskere skal opleve, at indhold fra DR personligt giver konkret værdi.«

Lidt før i samtalen betroede Sandy French Informations Rasmus Elmelund: »Vi har en ambition om at nå mindst ni ud af ti danskere med vores nyhedsindhold.«

French er medlem af den allerøverste ledelse i DR. Man bør tage udsagnet alvorligt. Måske ikke højtideligt.

»DR er ikke et nicheprodukt med en opgave om at servicere bestemte grupper, men et organ, hvis opgave er os alle,« tilføjede French, der således i argumentationen om DR’s målgruppe opererer fra tre ud af fire, ni ud af ti – og os alle.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Tal- og magtmennesker har invaderet DR. De har sat sig på alle væsentlige lederpositioner. Resultatet er bare utroligt uinteressant, kedsommeligt og tyndt, men det værste er dog selvhøjtideligheden, og den totale mange på selverkendelse, som Sandy French i øvrigt så forbilledligt illustrerer.

Elise Berg, Mette Rasmussen, Bjarne Tingkær, erik jensen, Steen K Petersen, Rasmus Kristiansen, Jeanette Jensen, Lise Lotte Rahbek, Jørgen Mathiasen, Josephine Kaldan, Knud Chr. Pedersen, Carsten Munk, Lillian Larsen, Inger Pedersen, Gitte Loeyche, Elisabeth From, Egon Stich, Flemming Sørensen, Eric Mård, Christian Bruun, Lotte Jørgensen, erik pedersen, Finn Jakobsen, Eva Schwanenflügel, jane emke nielsen, John Scheibelein, Mathias Petersen, Christen Thomsen, Birgitte Johansen og Maia Aarskov anbefalede denne kommentar

Kunne man foreslå DR at købe rettighederne til "Milf Manor" fra TLC?

https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2023/jan/18/milf-manor-dating-s...

Så ville der være mulighed for at samle generationerne og give lidt spotlys til 40+ årige kvinder.

Carl S. Rasmussen

Hvis genudsendelserne blev fjernet, kunne sendetiden halveres.
Hvis genudsendelserne blev fjernet, kunne sendetiden halveres.
Ja det er helt bevist det er gentaget, så kan ledelsen i DR. Måske nå at fange budskabet.
Den besparelse kunne bruges til at højne kvaliteten i den tilbage blevne sende tid .
Det er på tide at de tvangsindlagte betalere af det sløve monopol, som DR er blevet, bliver spurgt om deres mening, samt hvad de ønsker og foreventer af DR.
Endvidere ville det styrke DR. hvis alle de uproduktive medarbejdere blev fyret.
De dyreste sidder i toppen, så start der.

erik jensen, Rasmus Kristiansen, Egon Stich, Kim Houmøller, Jan Damskier, Lillian Larsen, Rune Stilling, Elisabeth From og Flemming Sørensen anbefalede denne kommentar
Jørgen Mathiasen

Dumhed kan ses på nationalregnskabet og mærkes i pengekassen, og derfor regeres landet med en grænse for, hvor dum, Danmark kan være. Men selvfølgelig kan man save et ben af Deadline og lade Orientering gå på krykker, uden at kongerigets største vismænd (økonomer) må i marken for at erklære, at nu er dumheden gået for vidt.

Naturligvis drejer samtalen sig ikke om den slags, når OKP sidder (sad) i Deadline. Derimod har der været perioder, hvor DR blev beskudt af sine foresatte, når det stillede sig i oplysningens tjeneste. Så gik tiden med det, mens luften fyldtes med CO2.

DR TV (jeg hører aldrig radio) =
genudsendelse, genudsendelse, genudsendelse
sport LIVE med timevis af journalister der gætter på, hvad man nu skal se, derefter
fortæller, hvad man har set
genudsendelser, genudsendelser, genudsendelser

Det er en fornærmelse, selv for en folkeskole elev, at kalde tre minutters musik, sport og vejrudsigt for en radioavis. Det er snarere er en ufrivillig komisk operette.