SERIEFOLK

Linie 3 bliver til to i comebackforsøg

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
27. februar 2023
  • Linie 3 I: Linie 3 er blevet til Linie 2. I et interview med Jyllands-Posten fortæller Thomas Eje, at han og Anders Bircow er i gang med at forberede et nyt show, men som en duo – ikke en trio. Når Preben Kristensen ikke er med, er det, fordi han har travlt på teatret.
  • Linie 3 II: Eje beskriver showet som »en form for teaterkoncert, hvor vi også fortæller anekdoter og graver ned i bagkataloget«. Men næsten alle Linie 3’s jokes er jo bygget op om, at Preben er den voksne, mens Anders og Thomas er de uvorne unger. Uden Preben er bagkataloget udfordret.
  • Linie 3 III: Det er længe siden, Linie 3 sidst har lavet et nyt show, faktisk skal vi helt tilbage til 2012. Men bagkataloget er ikke rustent af den grund, understreger Eje: »Linie 3 er så alsidig, at det for mig at se er tidløst. Derfor kan vi sagtens optræde med meget af materialet stadigvæk,« siger han.
  • Linie 3 IV: Og hvad skal det nye show så hedde? Jo, det får såmænd titlen ’Her er de to andre’, hvilket er en meget gammel reference, som det nok er de færreste under 40 år, der fanger. Men de er næppe heller den primære målgruppe.

FOLK

Informations egen sladderspalte, hvor ingen er for høj eller lav nok til at flyve under radaren. Et uundværligt og personorienteret nyhedsoverblik.

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her