SERIEFOLK

Nu skal Matador både udsættes for musicalgenren og Burhan G

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
10. februar 2023
  • Susanne Bier: Knap var Lise Nørgaard gået bort, før nogen gjorde vold mod hendes mesterværk Matador. Instruktøren Susanne Bier har netop annonceret, at hun er i gang med at forvandle tv-serien om Mads Skjern, Maude og grisehandleren til intet værre end en musical med premiere næste år.
  • Burhan G: Matador, som varer 27 timer, og hvis handling strækker sig over 18 år, skal barberes meget ned, hvis historien skal passe ind i en musicalramme. Men Bier er ikke bange, fortæller hun til Berlingske. Musikken skal få det hele til at glide, og bag den står blandt andre Burhan G.
  • Leonardo DiCaprio: Hvis du følger med i popkulturel sladder, så ved du måske, at 48-årige Leonardo DiCaprio synes at have en regel om ikke at date kvinder over 25. I hvert fald har han for vane at date meget unge kvinder og droppe dem, sekundet de fylder 25 år. Og nu dater han angiveligt en ny.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her