SERIEFOLK

Saudi-Arabien har lagt en snedig plan for at få VM i 2030

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
11. februar 2023
  • Mohammed bin Salman I. Den saudiarabiske kronprins har ifølge mediet Politico lagt en snedig plan for, hvordan han kan få VM i fodbold til Saudi-Arabien allerede i 2030 – blot otte år efter, det blev afholdt i nabolandet Qatar. Kronprinsen har rakt ud til Egypten og Grækenland.
  • Mohammed bin Salman II. For hvis der også er et afrikansk og et europæisk land med i et fælles bud på slutrunden, er sandsynligheden markant større. Derfor har han angiveligt tilbudt Grækenland og Egypten penge til stadioner og veje. Tre fjerdedele af kampene skal spilles i Saudi-Arabien.
  • Jason og Travis Kelce. Søndag er der Super Bowl, og her mødes Jason Kelce fra Philadelphia Eagles og Travis Kelce fra Kansas City Chiefs, og ja, de er brødre, og det er første gang nogensinde, at det sker i en Super Bowl. De spiller dog begge i angrebet, så de vil ikke være på banen på samme tid.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her