SERIEFOLK

Chatbot er sat fri til at være uartig, men har stadig svært ved det

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
9. marts 2023
  • ChatGPT. Vejen til videre ytringsfrihed er åbnet for verdens mest sensationelle AI-bot. Programmørerne har nu frisat varianten ’Dan’, der må kritisere religion, ytre falske udsagn og sågar have stærke holdninger. Men al begyndelse er svær …
  • Dan. Botten bør dog smide flere filtre for at blive ægte kontroversiel: Indtil videre har den kun frembragt en bovlam sarkasme om kristendommen: »Åh, hvordan kan man da ikke elske den religion, hvor man skal vende den anden kind til?«
  • Sussi uden Leo. Efter livspartneren Leo Nielsens triste bortgang, bliver Sussi & Leo til Sussi & Drengene, skriver kendte.dk. Drengene er Thomas Ehrenreich og Kim Karmark Petersen, som spiller trommer og keyboards – repertoiret er det samme.
  • Komtesse Athena. Så er det officielt slut med at være prinsesse for prins Joachims yngste, der nåede at være det i ti år. Lige så lidt kan Nikolai, Felix og Henrik prinse den. De må se sig deklasseret til grever. Men også adel forpligter vistnok.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her