SERIEFOLK

Garry Lineker og Zlatan Ibrahimovic er ikke sådan at slippe af med

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
14. marts 2023
  • Zlatan Ibrahimovic. Angrebsesset havde trukket i sin sidste gulblå trøje. Men nu har Sverige atter bud efter den efterhånden 41-årige fodboldmagiker, hvis »karisma, lederskab og engagement« ifølge landstræner Janne Andersson kan løfte ethvert hold.
  • Gary Lineker. Endnu en stjerneangriber gør comeback – ved mikrofonen som kommentator i Storbritanniens mest sete fodboldtv-program, hvorfra han var forvist for offentligt at påtale landets ifølge ham lige lovligt hårdhjertede flygtningepolitik.
  • Prinsesse Benedikte. Og endnu et comeback – denne gang ved det danske hof som rigsforstander i stedet for tronfølgeren Frederik, der behøver fire fridage. Hvad dronning Margrethe angår, rekonvalescerer hun efter sidste måneds omfattende rygoperation.
  • Abdulhadi al-Khawaja. Den danske statsborger og bahrainske menneskeretsaktivist er i livsfare i sit fængsel i Bahrain, oplyser hans datter Maryam al-Khawaja. En diplomatisk demarche fra København, der kan sikre lægelig evakuering til DK, behøves akut.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her