SERIEFOLK

Hollændere til englændere: Bliv væk!

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Debat
31. marts 2023
  • Pelle Peter Jencel I. Han er aktuel med podcasten ’Ekstranummer’, men Ekstra Bladets udsendte ville hellere høre om den shitstorm, han og konen Maria Jencel havnede i, efter hun brokkede sig over forholdene på en ferie i Egypten, som endte med, at Pelle Peter Jencel blev syg og indlagt.
  • Pelle Peter Jencel II. »Har du gener?« spurgte journalisten. »Næ,« svarede Pelle Peter Jencel. »Det vil du ikke tale om, eller?« prøvede journalisten. »Nej, jeg er her jo i dag for at tale om min nye podcast,« svarede han. Det blev til artiklen: »Efter shitstorm og nærdødsoplevelse: Nu reagerer han endelig.«
  • Handlende. Mens den stakkels Irma-pige skal på pension, går det anderledes godt andre steder i detailhandlen. I går kunne discountkæden Rema 1000 ifølge finans.dk præsentere et regnskab med rekordhøj omsætning på 20,8 milliarder kroner og et resultat efter skat på 620 millioner.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her